Siden 2010 har Anne Gry Henningsen, som kunstnerisk leder og skuespiller producereret 4 ungdomsforestillinger som en del af Alias Teaterproduktion, »VILDT VOLDSOMT VENSKAB« om pigevold, »4,1 PROMILLE« om alkohol, »Fucking Fattig« om forbrug og »traditionen TRO« om religion.

I 2015 etablerede Anne Gry Henningsen MÆRKVÆRK – teater til teenagere. MÆRKVÆRK skaber teateroplevelser, der rammer ned i de unges liv og udfordringer. Teaterforestillinger der kan være med til at perspektivere og sætte gang i dialogen om de tematikker, de unge udfordres af på vejen til at blive voksen.

Med et toårigt basistilskud fra Statens Kunstfond indledte MÆRKVÆRK et samarbejde med Teater Nordkraft i Aalborg om produktionen af to nye forestillinger. »+1« om unge og ensomhed, som havde premiere i efteråret 2015 på Teater Grob i København og på Teater Nordkraft,  og »Stræber« om unges kamp for at klare sig i præstationssamfundet, som spillede på Teater Grob i København og Teater Nordkraft i november og december 2017.

MÆRKVÆRKs bestyrelse udgøres af forkvinde Clarissa Meister-Petersen, Kenneth Gall, Anders Holst og Helena Reumert Gjerding.