En ungdomsforestilling hvor drømme går i opfyldelse

De unge år er de store drømmes år. Fremtiden ligger udstrakt, himlen er høj og drømmene presser sig på. Det gør på samme måde kravene fra forældre, samfund, kammerater og måske stærkest fra de unge selv imens også globale verdenskriser slukker lys og antænder bål. Men hvordan finder man vej og holder fast i ideer, visioner og drømme? Og hvad er en drøm egentlig?

I »DRØM DRØM DRØM« undersøger MÆRKVÆRK drømmens væsen og værd. Vi spørger, hvad de unge drømmer om og er nysgerrige efter alt fra de vilde visioner på verdens vegne over dagdrømmen, drømmeuddannelsen og drømmerejsen til de søde drømme, de våde og de spirende. Og vi gør alvor af dem.

I »DRØM DRØM DRØM« tager vi de unges drømme på ordet og lader dem blive til virkelighed. Én for én forløser vi dem i et humoristisk, poetisk, musikalsk og fysisk univers.

PÅ & BAG SCENENHVOR & HVORNÅRUNDERVISNINGSMATERIALEBÆREDYGTIGHED

Medvirkende Anne Gry Henningsen m.fl.
Instruktør Petrea Søe
Scenograf Siggi Oli Palmason
Dramaturg Trine Wisbech

Undervisningsmateriale & forestillingsledelse Karen Zenia Hal Hermansen
Kommunikation, presse, publikum & turné  Janne Hovmand Storm
Producent Kenneth Gall
Produceres af MÆRKVÆRK efter idé af Anne Gry Henningsen

Forestillingen er støttet af Statens Kunstfond


21.-31. marts 2023

ZeBU
Øresundsvej 4
2300 København S

Har du brug for hjælp til billetkøb, kan du kontakte ZeBU på tlf. 71 99 88 77

Information om undervisningsmateriale inden 1. maj. Vi forventer at udvikle undervisningsmateriale, der kan bruges i 7.-10. klasse.

Siden forestillingen »FRONTLØBERNE« fra efteråret 2020 har vi valgt at producere så bæredygtigt som muligt. Du kan læse om vores bæredygtighedspolitik under menupunktet af samme navn.